dilluns, 12 de novembre del 2012

La Unitat Popular ha vingut per guanyar!



Una forta abraçada a totes i tots el lluitadors. Que sàpiga la dreta catalana i espanyola i el seu cap capitalistes: Què estem construint la Unitat Popular! Què hem vingut per quedar-nos! Què hem vingut per construir el socialisme! QUÈ HEM VINGUT PER GUANYAR!
Avui és un dia feliç per a mi i per tots nosaltres. Estic envolta bons amics i amigues, de gent que no es rendeix i, no només això, sinó que a més a més son companys de candidatura, el geògraf Fabia Diàz i David Fernández qui la encapçala. Ferms lluitadors anticapitalistes. Fabià un geògraf de primera i David un periodista de raça, encara el recordo a l’Avant. Ells són la demostració de que la lluita continua ,i que el camí és llarg, però que entre tots i totes ho farem més fàcil. PERQUÈ HEM NASCUT PER GUANYAR.

El meu agraïment als company i companyes de la CUP Alternativa d’Esquerres per la seva confiança i estimació i per triar-me democràticament per forma part de la llista de la independència i el socialisme. Alguns amb sorna em pregunta: Manel sortiràs de diputat, no? Es clar que sortiré de diputat, estic al lloc 26!!, I tu també si ens votes!” I tots i totes els que ens votin! Perquè David Fernández som tots i totes: SOM UNITAT POPULAR!

Vull recordar-vos que a llista de CUP té el suport de tota la esquerra anticapitalista conseqüent dels Països Catalans. I de persones significatives de la vida científica, artística i esportiva o sinidical com Edudal Carbonell, Sergi López, Oleguer Preses i els amics Gargante o Esther del Alcázar.

Alguns es poden sorprendre de la presencia exmilitants del PCC en la CUP-AE. Cap sorpresa, permeteu-me que exercici el meu ofici d’historiador i alhora de responsable dels fets. A les eleccions municipals de l’any 1989 a Terrassa presentarem una coalició entre el PCC i Catalunya Lliure. Veneim de lluny i encara anem més lluny i fa anys que lluiten per la independència i el socialisme perquè HO VOLEM TOT!

La política és raó, però també emoció, cal animar-nos i animar als homes i dones que estan lluitant contra les retallades dels drets socials, laboral i democràtics que ens imposen els governs de CiU i PP representants del capitalisme criminal. Cal dir però, que els poderosos no tenen por als més forts, sinó als millor organitzats! Cal construir la unitat popular las barris i ciutats TENIM MOLTA FEINA no podem perdre el temps, hem d’estar on està el poble treballador, no aïllar-nos això és el que volen els nostres enemics. Som las forces del socialisme i la democràcia hem d’estar al poble treballador. ARA ÉS L’HORA DEL POBLE!

La meva llengua materna és el firrereño un portuguès arcaic de la Franja de Càceres amb Portugal, un dialecte que avui està en extinció, per la imposició de la llengua del imperi. Per això cal defensar la llengua catalana i totes les llengües que es parlaren als països catalans aquesta és la nostra riquesa. Som el poble treballador explotat i el català no ens divideixen ens uneix!  Som un sol poble!

La Catalunya i el Països catalans que volem és la dels treballadors no la del explotadors. Que sàpiga la dreta catalana que els que més han fet pels país han esta els treballadors i les forces del socialisme, quan ells estaven aixoplugats en els seus negocis o fent “la puta i la ramoneta” les forces del socialisme és jugaven la vida als carrers d’aquesta ciutat “Terrasa la roja” i de tota Catalunya.

Així que mirada al front i orgullosos de ser catalans i treballadors vinguem d’on vinguem aquesta es la nostra terra, aquest és el nostre país i aquí es hom hem de prendre el nostre palau d’Hivern!

AMUNT ELS I LES QUE LLUITEN!
 VISCA CATALUNYA!
HEM NASCUT PER VÈNCER! 
NO PASARÁN!

Miting de Terrasa, 10 novembre, 2012.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.